About us

Vision and Company Profile

Rajburi Sugar Group established its functional food Department in 2002 with an objective to maximize the main products ‘sugar’ at its maximum value to deliver the functional benefit to its consumer. Rajburi Sugar Co.,Ltd continuously researches and develops new functional ingredients in concerns of consumers’ health and wellness. At Rajburi Sugar, we aim to produce highest quality products while seeking the support and collaborations with overseas corporations, nutritionists and education institutes nationwide in both governmental and private sectors.

Eatwell Co.,Ltd was established in 2016, its focus is to distribute functional ingredients of Rajburi Sugar Group.

CEO’s Talk

“In order to become the business leader and serves the needs for the 4.0 generation consumer to meet the nutrition and wellness, we never stop to introduce the high-quality ingredients that carry the functional benefit. Rajburi Sugar Group has been emphasizing the importance of the ongoing Research Innovation to enhance the consumer wellness.”

Araya Arunanondchai
Chief Executive Officer of Rajburi Sugar Group

ผลิตภัณฑ์นวัตกรรม

2018 : น้ำตาลพาลาทีนได้ขึ้นทะเบียนนวัตกรรมไทย โดยสำนักงานวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งชาติ

2016 : กระบวนการผลิตพาลาทีนและ โอลิโกไลท์ไซรัปได้รับมาตรฐาน FSSC 22000 เพื่อยืนยันคุณภาพการผลิตผลิตภัณฑ์

2015 : บริษัท อีทเวลล์ จำกัดก่อตั้งขึ้นเพื่อให้บริการด้านการขายและสนับสนุนข้อมูลเชิงลึกแก่ลูกค้าอุตสาหกรรม และผู้บริโภคที่สนใจผลิตภัณฑ์น้ำตาลเพื่อสุขภาพ

2012 : พาลาทีนน้ำตาลเพื่อสุขภาพใบประกาศเกียรติคุณจากวุฒิสภา

2009 : พาลาทีนนวัตกรรมน้ำตาลสุขภาพได้รับเลือกเป็นสุดยอดธุรกิจนวัตกรรมจาก NIA จากสำนักงานพัฒนาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งชาติ (สวทช.)

2004 : บริษัท น้ำตาลราชบุรี จำกัด จัดตั้งฝ่ายวิจัยและพัฒนาผลิตภัณฑ์เพื่อสุขภาพเพื่อค้นคว้าน้ำตาลที่มีประโยชน์ต่อสุขภาพ