Benefits of Using Palatyne

Palatyne is a low-glycemic index (low-GI) carbohydrate. It is an excellent carbohydrate source, essential for the body’s daily needs, and can be consumed by those at risk of high blood sugar, such as people with diabetes or the elderly. It has a sweet taste similar to table sugar, with no bitter aftertaste, cooling sensation, or other off-flavors. As a healthy sugar substitute, it is suitable for consumers of all ages.
Palatyne is made from 100% natural agricultural raw materials, is Non-GMO, is not a food additive, has no E-number, and has no usage restrictions (100% safe). It doesn’t cause stomach upset, bloating, or diarrhea, even in large quantities. It is non-cariogenic, making it safe and beneficial for oral health.

Palatyne and Its Applications

Beverage Products

Confectionery

Dietary Supplements

Tablets

Bakery and Pastry Products

Dairy Products

Oral Care Products

Blenderized Diet

Benefits of using oligolite

เสริมสร้างระบบภูมิคุ้มกันของร่างกาย มีคุณสมบัติเป็นพรีไบโอติกสูง ซึ่งเป็นแหล่งอาหารของจุลินทรีย์ที่ดีมีประโยชน์ เป็นแหล่งของใยอาหารชนิด SC-fos ซึ่งมีคุณสมบัติที่ดียิ่งกว่า ใช้ทดแทนน้ำตาลหรือน้ำผึ้ง ให้รสชาติหวานอร่อย ใช้เป็นไซรัปใส่ในผลิตภัณฑ์อาหารและเครื่องดื่ม แคลอรี่น้อยกว่า (แคลอรี่เพียง 50%) ช่วยปรับปรุงคุณสมบัติการแยกน้ำของผลิตภัณฑ์โยเกิร์ต

Hospitals that Use Palatyne